Dobrodošli na stranicu apartmana Gršćica na otoku Korčula


korčula apartmani gršćicaPozivamo vas da provedete opuštajući i ugodan odmor u našim apartmanima na otoku Korčula. Tako ćete otkriti da je Gršćica izvrstan izbor za nezaboravno ljetovanje s osjećajem morskoga daha.

Izaberite naše apartmane u Gršćici na otoku Korčula ako tražite mirno mjesto i prostrane, udobne apartmane sa zadivljujućim pogledom na more i slikovite otočiće.

Naši se apartmani nalaze uz samo more u naselju Gršćica. Svi su apartmani brižno dizajnirani i elegantno namješteni kako bi priuštili udobnost i privatnost doma. Slobodan pogled na mediteranski pejzaž sa terasa apartmana ostat će zauvijek u vašem sjećanju.

Video apartmana Gršćica

Gršćica, otok Korčula

Gršćica je mjestašce na južnoj strani otoka Korčule u blizini Prižbe i Blata. Smještena je u mirnoj uvali okruženoj skrivenim zaljevima i plažama. Nekoliko ljupkih otočića nasuprot uvali čini Gršćicu još atraktivnijom posebno vlasnicima jahti i brodova. Gršćica je od davnina bila ribarsko mjesto i naša obitelj nastavlja tu tradiciju tako da mi uvijek možemo ponuditi svježu, visokokvalitetnu ribu u našem restoranu.

Blato, an island of Korcula

Povijesno mjesto sa zanimljivim starom jezgrom, glavnim trgom i crkvom koji datiraju prije XIV. stoljeća. Mnoga kulturna zbivanja odvijaju se na ovom prostoru, posebno u ljetnim mjesecima. Zanimljivo odredište vašeg dnevnog ili noćnog posjeta. Ljeti posebnu pozornost turista s cijelog otoka Korčula privlači glavni folklorni događaj, poznati ples s mačevima "Kumpanjija", no može se pronaći i neka druga vrstu zabave (koncerti popularne i folklorne glazbe ili diskoteke).

Otok Korčula, Hrvatska

Hrvatski Jadran na svojem južnom dijelu ukrašen je jedinstvenim darom prirode, otokom Korčula. Glavna prirodna obilježja otoka Korčula su izuzetno razvedena obala s nebrojenim uvalicama i slikovitim otočićima te krajolikom bogatim zelenom vegetacijom mediteranskih biljaka. Otok Korčula također prekrivaju kamene terase, a pogotovo na ovoj južnoj strani u okolini uvale Gršćica.